Theetuin

theetuin de stokroosIn onze heerlijk rustgevende theetuin kunt u terecht voor een zalig vers kopje koffie* of  thee* naar keuze ( minimaal 50 verschillende soorten thee)  of een frisdrank, waarbij u ook nog eens een zalige huisgemaakte taart kunt nuttigen.

Huisgemaakte appeltaart, huisgemaakte seizoentaart of een lunch, maar ook voor het diner bent u welkom.

Alle gerechten die u in de theetuin kunt nuttigen worden vers bereid, voor uw optimale eet genot. Ook is het mogelijk om vanaf 2 personen een heerlijke  high tea te verzorgen, dit uiteraard na reservering.
Wilt u gebruik maken van draadloos internet? Dat is door de gehele theetuin mogelijk. 
Voor de dagen dat het weer wat minder is hebben wij een ruimte beschikbaar, waar u heerlijk bij een houtkachel kunt zitten. En als u met een groep bent en gezellig wilt blijven eten, dan is dat gewoon mogelijk. Wij zullen de maaltijden op nostalgische wijze op de houtkachel voor u gaan bereiden, wat natuurlijk een extra gezellige en aangename sfeer met zich meebrengt.

Ook voor bijeenkomsten bent u bij ons van harte welkom. Wilt u eens voor de verandering in een volledig rustgevende omgeving vergaderen? Of wilt u een heerlijke zakenlunch bij ons nuttigen of aan teambuilding doen, midden in de Schouwen Duivelandse polder?
Voor groepen is het ook mogelijk om te genieten van onder andere:

  • Ponyritten
  • Familiefeestjes
  • Kinderfeestjes

U kunt ook in alle rust genieten van bijvoorbeeld:

  • Mini high tea
  • High tea
  • Heerlijke buffetten

En nog veel meer.
theetuin de stokroosKortom, er zijn genoeg mogelijkheden, voor groepen ook in de winter. Als groep dient u wel een afspraak te maken, zodat wij het één en ander voor u in orde kunnen maken.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden, die wij u uiteraard met plezier met u door willen nemen.
Genieten in de polder, midden in de natuur van een geweldige lunch, een heerlijk diner of een feestje dat u voor uw familie of kinderen wilt geven? Of gewoon een gezellig dagje uit, terwijl u bij ons na een lange dag in de polder te hebben gewandeld even heerlijk uit kunt rusten terwijl u van iets op onze menukaart geniet? Daarvoor is er echt geen betere plek dan onze theetuin.

 

Wij zijn geopend van 1 April tot de laatste zaterdag van Oktober van 11.00 - 18.00 uur. Maandag gesloten

 Juli en Augustus 5 dagen per week open van 11.00 - 20.00 uur, Zondag en Maandag van 10.00 - 18.00 uur

Op afspraak voor groepen (min 10 pers.) ook in de wintermaanden geopend.

Tussen 1 Nov - 1 April kan er vanaf 2 personen agehaald worden b.v. High Tea, Lunchbox of  Boerenbuffet

* Vanaf 2022 hebben wij ook Wilderland thee. Deze thee wordt in Nederland geproduceerd en ook wij hebben hier een stukje van staan naast het schelpenpad.  Onze koffie wordt bij Woodstock in het Zeeuwse Kwadendamme ambachtelijk gebrand en dat proef je.

Wilderland thee Woodstock koffie