Camping

 heerlijk overnachtenIn 2008 zijn wij naast ons landbouwbedrijf en theetuin ook een boerenrustcamping begonnen. Inmiddels is de camping behoorlijk bekend en hebben wij 12 plaatsen voor u gereed staan, ieder voorzien van eigen sanitair. Als u op zoek bent naar een vakantie waarbij u even helemaal tot rust kunt komen in de natuur, dan heten wij u bij ons van harte welkom. In deze kalmerende omgeving op 1.5 km van het Grevelingen meer  doen wij er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken, zonder dat wij u uiteraard tot last zullen zijn, u komt immers voor uw rust.

Er staan 2 yurt/ger 6 persoonstenten voor u klaar. Hier staan 2x 2 persoonsbed en daarboven 2 x een 1 persoonsbed in. Eettafel, houtkachel, potten en pannen en natuurlijk buiten terrasmeubilair. Deze yurten zijn vanaf november 2023 te koop om elders neergezet te worden.                                                    Ook is het mogelijk om met uw eigen kampeermiddel te komen. De meeste plaatsen hebben privé sanitair en zijn minimaal 200 m2

                                                                                                          kampeerplaats web

pipo web    Onze 2 persoonspipowagen staat op ons nieuwe terrein met privé sanitair. Geheel in stijl ingericht met comfortabele stoelen, een prima bed, koelkast, gasfornuis, magnetron en een gaskachel voor de koelere winteravond. 
 Vanaf 2022 hebben we een prachtige Oude Engelse Dubbeldekker in de Verhuur voor 4 pers. boven slapen en relaxen, beneden is er een keuken, het sanitair is in de bus achterin daar heeft u een toilet en een douche. Een pelletkachel en een paar heelijke stoelen maken het geheel beneden heel comfortabel, ook is er een loungeplek bv. om heerlijk te lezen/relaxen.De bus heeft een stahoogte die overal  rond de 1.75m is ( behalve in het sanitair)                                                                             IMG-20220422-WA0005   Queenie onze dubbeldekker.

Nieuw is onze Mammaloe. Een pipowagen voor 4 personen met een 2 bedstee van 120 x 200 en een stapelbed van 70 x 200. Ook hier staat een keukenblok met gasfornuis en koelkast in, een lekker bankje, eettafel en natuurlijk terras meubilair. Uw privé sanitair staat ernaast. Mammaloe website

Nieuw is onze Vintage caravan Johanna. Voor 2 personen knus en comfortabel ingericht. Koelkast, gasfornuis en privé sanitair op een plaats met veel privacy maken het plaatje compleet.

  Johanna 8 Kijk voor meer foto's in ons fotoalbum.

 

In het hoofdseizoen hebben wij enkele extra kampeer plaatsen die gebruik kunnen maken van een gemeenschappelijk toilet en douche  Uiteraard is uw privacy wel gewaarborgd. Deze plaatsen zijn alleen op uw verzoek te boeken. Standaard zijn de plaatsen met privésanitair.

 

 

Onze camping is een geweldig terrein waar de kinderen heerlijk van de buitenlucht kunnen genieten, terwijl u op onze boerenrustcamping lekker tot rust kunt komen, zonder dat u zich er druk om hoeft te maken of uw kinderen zich wel of niet vermaken. De boerenrustkippen op de camping zorgen iedere morgen voor een vers eitje voor bij uw ontbijt. En natuurlijk is er ook een speelveld met verschillende speelapparaten erop, waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Het speelveld is uiteraard zo geplaatst dat u nooit het zicht over uw kind hoeft te verliezen. 

In het gemeenschappelijke schuurtje staan vuurkorven, BBQ's, spelletjes en een magnetron tot uw beschikking. Op de de hele camping is gratis wifi en tegen een kleine vergoeding is er was en droogservice 

 
ontbijt op de campingEn als u in de ochtend zalig wilt ontbijten, kunt u verse broodjes bij ons bestellen en zelfs een compleet ontbijt voor u klaar laten maken. Ook verzorgen wij ‘eten wat de pot schaft’, een warme maaltijd  waar u vijf avonden in de week gebruik van kunt maken. Op woensdag avond in de zomervakantie voor kinderbedtijd gaan we met de kinderen pony rijden.
Zoals u ziet is er genoeg op onze boerenrustcamping om van te genieten. Naast de rust en de prachtige omgeving is er meer dan genoeg te beleven.